I foreningen Mød Verden har vi valgt, at denne dag skal være for alle, uanset de udfordringer, man er oppe imod. Flygtninge, indvandrere, socialt udsatte, studerende, arbejdssøgende, arbejdstager, direktører, ja ligegyldigt hvem du er, så er du velkommen. Derfor er det også vigtigt for os, at det ikke skal koste noget at deltage på dagen.

Men da vi har nogle udgifter i forbindelse med ‘Mød Verden – i Karolinelund’, søger vi med lys og lygter efter alt, hvad vi kan skrabe sammen af penge og sponsor gaver, for at gøre den 19 september til en uforglemmelig dag for alle.

Vi prøver os frem med noget crowdfunding, og vi bliver evige lykkelige for alt hvad vi kan få – om det så er en 20’er eller en 200 lap.

https://www.booomerang.dk/projects/moed-verden-karolinelund/

Nu er det muligt at give bidrag via Swipp, på nr 91991399

flyerMV7

Derudover modtager vi gerne ting og sponsor gaver, som kan hjælpe os med at holde udgifterne nede. Vi tager med kyshånd imod både ting og hjælp til pyntning af Karolinelund, det skal jo gerne se festligt ud. Og er der nogen, som har en masse tallerkner, krus og bestik på lager, så holde jer endelig ikke tilbage med at kontakte os.

Og til dem som har lyst til at deltage aktivt i organiseringen – eller bare på selve dagen – så står vi klar med åbne arme og varm kaffe – eller en kold sodavand 😉