Background Image
17. juli 2018

Mød Verden 2018

Mød Verden 2018 finder sted i Sohngårdsholmsparken den 22. september kl. 11-17.

Læs mere
9. september 2015

Kajakkerne

Grundtanken i Mød Verden er, at vi alle er lige værdige, og at vi alle fortjener at blive set, som de mennesker vi er. Derfor er vi også særligt glade for, at Kajakkerne er hoppet med på ‘Mød Verden’ vognen, og at de vil give en optræden på den store scene i Karolinelund den 19….

Læs mere
27. august 2015

Allan Olsen åbner vores fest d. 19 september

Inden Allan Olsen drager ud på hans efterårsturné sidst i oktober, kigger han fordi Karolinelund til Mød Verden kl 14:30 for at spille Wir will Ein Danmark 35 år på landevejen har finpudset Allan Olsen’s kald og beskæftigelse – at være alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. – Som en rigtig solist optræder,…

Læs mere
17. august 2015

Hjælp os med Crowdfunding

I foreningen Mød Verden har vi valgt, at denne dag skal være for alle, uanset de udfordringer, man er oppe imod. Flygtninge, indvandrere, socialt udsatte, studerende, arbejdssøgende, arbejdstager, direktører, ja ligegyldigt hvem du er, så er du velkommen. Derfor er det også vigtigt for os, at det ikke skal koste noget at deltage på dagen….

Læs mere
10. august 2015

#EngangVarJegFlygtning

http://www.dr.dk/nyheder/kultur/kunst/video-syrisk-flygtning-til-aabning-af-engangvarjegflygtning-vi-skal-blive-til Inspirerende video om #EngangVarJegFlygtning kampagnen. Der sker mange positive og spændende ting rundt om i Danmark, vi skal bare være bedre til at åbne øjnene for de skønne historier. 

Læs mere
7. juni 2015

Jammerbugtens Tværkulturelle Venskabsforening

Vi tror på det bedste i mennersker, uanset om man kommer fra Danmark, Syrien, Eritrea eller Mars. Vi dyrker værdier som venlighed, respekt og tolerance og behandler altid mennesker, som vi gerne selv vil behandles. Med inspiration i Venligboerne i Hjørring har Jammerbugtens Tværkulturelle Venskabsforening besluttet at starte en Venligboerne i Jammerbugt facebook side. Vi…

Læs mere